Om Ajeetdev

Alt Er Støtte - Indehaver og facilitator af Glæde & Succes.

Min vision er at bidrage til at mennesker, skaber der hvor de er ved at eksplodere af glæde, kærlighed, saft og kraft, fyldt med vitalitet i alle facetter af deres liv. Mennesker der INSISTERER på at være eksperter i eget liv og som med lethed tager kærlighedsrigt lederskab.

Mit navn Ajeetdev Kaur, er et spirituelt og indisk navn, som blev givet til mig i 2014. Jeg har brugt det mere og mere og er det jeg bruger fuld tid nu.

I 1998 blev jeg kørt over af en bil, og har i en årrække siddet i kørestol. Det har vist sig på mange områder at blive og være en uventet gave. I hver fiber opleves som sådan.

Det har været lang vej til at skabe lykke i mig. Skabe healing og den hel hel dybe transformation.

Jeg har haft rig lejlighed til at afprøve og teste en masse værktøjer indenfor Alt Er Støtte, at skabe bruge glæden til at skabe resultater med succes. Skabe endnu mere glæde til endnu mere resultat med succes.

Der hvor jeg har saft og kraft, søger løsninger og manifesterer dem, udfolder mig og min kreativitet, hvor jeg kan skabe integration, empowering og ledelse i eget liv.

Hvis du drømmer om endnu Mere Glæde & Mere Succes, ønsker kærlighedsfyldt at være din egen Gudinde eller Gud, så vil jeg gerne hjælpe dig.

Skab Mere Glæde - Det gør jeg :-)

Skab mere Glæde - Det gør jeg :-)Jeg har mange års erfaring i at leve med spiritualitet og sensitivitet.

I over 20 år har jeg bevidst arbejdet med energi, sundhed og spiritualitet.
Jeg er uddannet samtale- og kroppsykoterapeut fra Dansk Institut for Organisk Psykoterapi (DIG). Fra 1991 har jeg deltaget i faglige kurser og uddannelser indenfor psykologi, energiarbejde og spiritualitet. Blandt andre deltaget i workshops med Louise Hay og Cheryl Richardson, Deobra King og mange andre. Kurser i bl.a. anatomi, ergonomi og bevægelse. Herunder danset en del bl.a. 5 rhythm, uddannet og eksamineret Qoya - feminin yogadans instruktør. Uddannet i visionary coaching og i Globalt Feminint Lederskab.

Blandt mine glæder er også dans, sejlads og generelt at være i naturen. Mine relationer og udfoldelse og læring i glæde, resultater i succes og ledelse. Jeg elsker win-win-win situationer og være medvirkende i at skabe dem.

Jeg har mange års erfaring i at skabe vitalitet, glæde og masser af energi.
Jeg oplever at Alt Er Støtte og det beriger mit liv hver dag.

I min erfaring i at arbejde med ledelse både hos privatpersoner og i virksomhed er min spidskompetancer at faciliterer mennesker til at mærke sig fra deres dyb. Give base til at mennesker kan mærke sig og gøre det de skal gøre for sig, folde sig ud.

 

Share Button