Pral, Pral min ven bare pral

Pral, Bare Pral løs min Ven, bare Pral

Som du ser er her en stor opfordring til, at du praler og gerne deler de der er modne til det for dig.

Formålet er at du dagligt validerer dig selv. Validerer og åbent værdsætter mindst en handling, væren, følelse, ... andet som er en succes for dig, lige NU og MINDST en gang om dagen. Selvfølgelig også de dybere og længerevarende pral.

Kort sagt giver dig selv masere af kærlighed og skulderklap.

Du kan hæve din selvfølelse og din energi ved at opbakke dig selv og anerkende dig for det gode du giver dig selv.

Et par eksempler er:

 • Du er glad og holder din følelse af glæde selvom menneskene i dine omgivelser er triste. (Det at bevarer din følelse og dig.)
 • Kan også være du er i sorg og sørger over dit tab, hvor andre strutter af glæde. Måske smitter deres glæde og måske du blot har brug for at være ked. Blot du har gjort og gør det du mærker er allerbedst for dig og værdsætter at du er dig og gør det allerbedst du kan. Det er jeg nemlig overbevist at du gør!

Konkrete pral:

 • Du har ryttet op
 • Klædt dig i dit ynglingstøj
 • Givet dig selv nok søvn
 • Købt en ...
 • Givet dig fri-yin-tid
 • Mødt til tiden
 • Dyrket dig/din krop.
 • Fantastisk sex
 • Lavet socialt
 • Givet dig tid til kæresteforhold / dine børn /...
 • Osv.

Det kan være alt det der er en gave for dig at give dig. Kan være dine ressourcer inkl. tillade dig at mærke sensitivitet og sårbarhed.

Min pral for i dag er at jeg er synlig, gør mig synlig, med saft og kraft og jeg kan li det.

Jeg er begyndt morgenen med lækker energidrik (opskrift i Tips & Inspiration mail) morgenmad der er god for mig. Har sørget for god rødbede råkostsalat til min frokost. Glæder mig til at arbejde videre på workshop med glæde, kraft, saft, kropsbevidsthed og energi.

 

Hvad vil du prale af i dag?:

Skriv din sejr og succes her:

 

Share Button

Skriv et svar