Kundalini Yoga

Kundalini Yoga - efter Bhajan tradition. (Teaching in English if requested)

Hold, Individuelle sessioner, events og tranformationsforløb

Hvad er Kundalini Yoga:

Kundalini yoga (KY) kaldes også for "bevidsthedens yoga" og yoga for krop, sjæl og sind.
KY er en oplevelsesorienteret yogaform, hvor du får arbejdet med en kriya (yogasæt) og energierne omkring det. I en del af asanaerne (øvelserne) sidder vi ned.
Det er vigtigt med vores prana - vores liv og livsgivende åndedræt.
Lyd er vibration og vi er vibration. Derfor arbejdes også med mantras og stemme som en naturlig og vigtig del af KY.
I KY arbejder vi med at forbinde os til vores indre visdom og sandhed. Her er det at ha´ kontakt til dig selv, sin sandhed og de universelle ressourcer vi kan forbinde os til afgørende for vores væren i verdenen.

Hold:

  • Torsdags KundaliniYoga i Tinkuy - spirituelt fitness center.
    Torsdage kl. 10-11.30 For medlemmer, gæster er velkomne til en gratis prøvetime.

Kundalini yoga er "bevidsthedens yoga" og et "fast track" til at mærke dig, til at mærke forbindelse med din sjæl, din visdom, din krop, tankemønstre ... Ved at begynde dagen med yoga i et trygt og kærligt rum med plads til at være dig som du er, kan du skabe fundament til en dag med styrke, nærvær og hvor du har dig selv med i din væren og gøren. 

Det anbefales at du spiser allersenest let måltid 2timer før undervisningen og ellers venter til bagefter. Medbring evt en vandflaske så du får nok væske.
Tag tøj på som du kan bevæge dig i og som du føler dig tilpas i.

Både yogajomfruer og erfarne yogis og yoginier er velkomne.
Vi arbejder med yogasæt og meditationer der fremmer selvkærlighed samt indre og ydre sundhed.

Ved spørgsmål er du velkommen til at tage kontakt.

Glæder mig til at se jer og til at undervise.
Namaste,
Ajeetdev Kaur - Kristina Seia Sangvita

Email: Kontakt@alterstoette.dk
Telefon: +45 41412180

Joy-/Loveshops for mænd og kvinder:

  • Fun Fall kundalini yoga Joy-/Loveshop, søndag den 28. oktober 2018 kl 12-14 i Kbh. Se beskrivelse i event på Facebook.
  • Connect with your inner Guru,  søndag den 18. november 2018 i Kbh.
    Guru er din og vores evne til at transformere mørke til lys og skabe transformation. Du kan sagtens ha det godt og ville skabe forandringer på udvalgte steder i dit liv eller i din væren og handlen. Din sjæl vil vise dig vejen.  Pointen er at du er eksperten, din sjæl er, og aldrig behøver konsultere diverse healere, clairvoianter, terapeuter, .... for svar om dig når du blot er forbundet til din essens og sjæl.
    Se mere om og praktisk info på facebook.


FORLØB FOR KVINDER:
Clear the energy of past lovers and sexual partners

Når vi som kvinder er seksuelt sammen med mænd eller/og de os, så sætter det spor hos os i vores aura og DNA, og det betyder at vi tager det med videre med mindre vi vælger at gøre det der skal til at rydde op i vores energifelt, psyke og krop. Det kan gøres på nøjagtig 90 dage. Om det er efter langvarig dyb kærlighedsrelation, en hed eller kold affære, seksuelle overgreb... så er der en teknologi til at hjælpe med at sætte os selv fri og rense ud, så vi bliver hele i vores aura og energifelt og kan være i os selv, tage det gode og læring med fra vores forrige relationer og være fri til at vælge ny(e) når vi har lyst til det. Forhåbentlig har du haft lejlighed til at vælge samværd med mænd du har haft stor lyst til. Måske du alligevel mærker den energetiske "efterladenskab" når relationen er stoppet i seksuel form, og her er mulighed at bruge 3 måneder og så simpelthen have dig i hel form som base, med forbindelse til at mærke og sanse hvad du vil nu og frem.
Hvis du vil vide mere om forløbet og vil med så send en email, og jeg informere når datoerne er sat.
Der bliver 2 fysiske mødegange i Kbh området, og online gruppe og møder til at opløfte, og dele din proces. Jænvlig online møder med støtte og opbakning til dig og din proces og svar på evt spørgsmål.

INDIVIDUEL YOGASESSION for m/k:
En session skrædersyet til dig, dine ønsker og behov. Du kan fx ønske at målrette din yoga, eller arbejde indenfor bestemt fokus, et par eksempler kan være at skabe en daglig praksis eller praksis der passer til dig, ønske om graviditet, smertereduktion, stress frigørelse og vitalitet, eller såre simpelt at du har en travl hverdag med mange mennesker og ønsker "dig" tid.

En session varer 1,5 time. Før første gang svarer du på nogle spørgsmål, så timen kan allerbedst kan tilgodese og skrædersys til dig.
Pris: 700kr
En individuel session foregår i Rødovre eller Amager.

Skriv eller ring for at aftale et tidspunkt der passer dig.

Praktisk:
Book via de enkelte yogasteder til hold.

Du kan låne yogamåtte og tæppe på stedet.
Medbring tøj til at bevæge dig i og som dy har det godt i. Undlad store måltider op til 2 timer før sessionen.

Om Ajeetdev Kaur (spirituelt navn)
Ajeetdev er en kraftfuld yogalærer, som ser sine kursister. Hun er positiv og ressourceorienteret i forholdet til dig som kursist. Kristina er som er (som underviser) målrettet vedholdende og altid velforberedt. Kristina blev lammet i begge ben ved en ulykke i 1998 og har formået at vende denne livstragedie til livets mulighed for at vokse. Hun har lært sig at bruge bl.a. yoga til at skabe sensation og bevægelse i begge sine ben. og går nu igen. Kursister og kollegaer har bl.a. udtalt:
”Der er altid en hjerteenergi i rummet, hvor du er, som er rigtig dejlig at være i”.
”Det er som om luften bliver blødere når du underviser”.

Hun har uddannet sig i kundalini yoga (KRI 1), Qoya - feminin yogadans, feminint lederskab, visionær coaching samt krops psykoterapi. For tiden er hun i gang med at videreuddanne sig inden for kundalini yoga ved at tage KRI 2 og Gurbani Kirtan (mantra).

Se mere på facebook på https://www.facebook.com/AltErStoette og på Youtube - Alt Er Støtte.
Du er velkommen til at ringe eller skrive ved spørgsmål. Tlf. 41412180.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Ring eller skriv for aftaler om specialarrangementer, firma og organisationsaftaler.

Namaste
For Glæde, Kærlighed & Succes
Ajeetdev Kaur

Telefon: +45 41412180, mail: kontakt@alterstoette.dk.

Yogi Bhajan

Yogi Bhajan

IKYTA medlem logo

IKYTA medlem

 

Share Button